Hei alle sammen.

Vi håper det står bra til med dere alle i denne svært spesielle situasjonen. Vi har i det lengste håpet på en normalisering, men nå ser vi at det ikke vil skje i høst, iallfall. Vi skulle så veldig gjerne gitt dere det tilbudet som vi har planlagt for 2020, og nå prøver vi oss derfor på en ny vri. Vi har hatt samtaler med foredragsholdere for høsten og med Bølgen, med bare positive svar, og da kan vi få til dette ved å gjennomføre to foredrag hver gang. Det blir et foredrag kl.11.00. som vanlig, og så et til kl.13.00. Praktisk sett betyr det at vi må be dere om påmelding på epost (); navn og tlf.nr sendes til oss på forhånd. Når første foredrag er fullt (ca. 170 plasser) , vil vi fortsette med å fylle opp foredrag nr. to. Alle vil få tilbakemelding om hvilket foredrag de er plassert i. Konkret informasjon om dette vil komme ca. 14 dager før foredraget, med påmeldingsfrist. Vi håper virkelig at dette vil friste dere; Bølgen og vi i styret vil ivareta alle nødvendige smittevernhensyn i forbindelse med arrangementene. Vi vil også be dere om å være ute i god tid, slik at vi unngår unødvendig kø.

For litteraturgruppa gjør vi også en forandring – vi flytter til Storsalen og får dermed bedre plass. Her vil vi ikke be om påmelding, men dere må registrere dere med navn og tlf.nr. ved inngangen. Vi vil være mange fra styret som hjelper til og tar imot dere, til og med i egne trøyer – første gang altså 08.09. kl.11.00.

Til sist en beskjed vedr. vårt planlagte jubileumsarrangement (vi fyller 30 år i år), som vi hadde tenkt å feire med en forestilling søndag 06.09. Denne utsettes inntil videre, men vi er innstilt på å gjennomføre den når alt er trygt og normalt igjen.

Altså, velkommen til oss i høst – vi gleder oss til å se dere igjen!

På vegne av alle i litteraturgruppa og Pensjonistuniversitetets styre.
Arnfinn Løvaas