skauen host 2020Pensjonistuniversitetet i Larvik er en ideell organisasjon med det formål å spre kunnskap blant medlemmene. De faste aktivitetene består av foredrag og litteraturtreff. Alle over 60 år kan bli medlemmer, men foredragene er åpne for alle.

Les mer Om Pensjonistuniversitetet i Larvik 

Medl. gratis -  ikke-medl. kr. 60 (VIPPS 134940)

02.11. Erik Bringedal: Ja, sånn har det gått ……..  Bølgen
09.11. Katja S. Mollerin: Nytt lys på Jens Bjørneboe   Munken
16.11. Åse Kringlebotn: Ernæring, helse og matglede  Bølgen
30.11. Thor M. Tangerås: Biblioterapi. Om litteraturens terapeutiske Funksjon  Munken
07.12 Marta Breen: Damer du burde ha kjent.  Munken
14.12. Thor Øyvind Jensen: Hva skal vi med bevisstheten?
The Evergreeners, musikalsk innslag
 Bølgen

Kjære medlemmer
Velkommen til oss på normalt vis igjen. Vi må innrømme at det skal bli deilig å bare ta imot dere uten å måtte passe på både det ene og det andre.  Annonsen i ØP på mandag kunne vi ikke få endret på, men nå er det ingen påmelding lenger (eneste unntaket er gratiskonserten med Spillelista 17.10. kl.13.00 i Munken, se egen invitasjon – veldig hyggelig om dere tar med en gjest eller to).
Som dere ser av oversikten kommer arrangementene veldig tett nå, men da får vi gjennomført nesten hele programmet vårt i løpet av høsten. Vær også oppmerksom på at vi måtte flytte Marta Breen fra 17.10. til 07.12., men fortsatt i Munken.
Avslutningen i Bølgen 14.12. blir nå med en Larviksmann, Thor Øyvind Jensen, professor fra Universitetet i Bergen + musikk fra The Evergreeners, som vanlig et noe lengre arrangement (ca. 1t 40 min totalt) .
Programmet for 2022 er i ferd med å falle på plass, og vi er så kjepphøye akkurat nå at vi siterer litt fritt fra Samaranch i 1994  - The best programme ever! Jeg tror det er grunn til å glede seg, iallfall.
Vel møtt framover.
 
Hilsen hele styret

Gå ikke glipp av informasjon Pensjonistuniversitetet sender til medlemmene over e-post. Gi oss din mailadresse. Send til

feed-image