Kjære medlemmer
Velkommen til oss på normalt vis igjen. Vi må innrømme at det skal bli deilig å bare ta imot dere uten å måtte passe på både det ene og det andre.  Annonsen i ØP på mandag kunne vi ikke få endret på, men nå er det ingen påmelding lenger (eneste unntaket er gratiskonserten med Spillelista 17.10. kl.13.00 i Munken, se egen invitasjon – veldig hyggelig om dere tar med en gjest eller to).
Som dere ser av oversikten kommer arrangementene veldig tett nå, men da får vi gjennomført nesten hele programmet vårt i løpet av høsten. Vær også oppmerksom på at vi måtte flytte Marta Breen fra 17.10. til 07.12., men fortsatt i Munken.
Avslutningen i Bølgen 14.12. blir nå med en Larviksmann, Thor Øyvind Jensen, professor fra Universitetet i Bergen + musikk fra The Evergreeners, som vanlig et noe lengre arrangement (ca. 1t 40 min totalt) .
Programmet for 2022 er i ferd med å falle på plass, og vi er så kjepphøye akkurat nå at vi siterer litt fritt fra Samaranch i 1994  - The best programme ever! Jeg tror det er grunn til å glede seg, iallfall.
Vel møtt framover.
 
Hilsen hele styret