2021 10 17 Søndagsmatiné smallVi inviterer pensjonister til hyggelig Søndagsmatiné på Munken søndag 17. oktober kl. 13.00

Musikalske minner med "Spillelista akustisk".

Påmelding til  eller på telefon til Tone Andersen 952 37 728.

Førstemann til mølla gjelder.

Forestillingen er gratis!

Hilsen

styret i PU Larvik 

21.09. kl. 11.00 i Bølgen: Wolfgang Plagge: «Musikken bak historien – historien bak musikken».

Storfint besøk i Pensjonistuniversitetet 21.09.

Foredragene i Pensjonistuniversitetet kommer tett denne høsten og på tirsdag tar vi imot Wolfgang Plagge i Bølgen. Vidunderbarnet fra 1960-og 70-åra har opp gjennom årene fått en framtredende plass i norsk klassisk musikkliv, som utøver, som komponist, men også som en spirituell og underholdende foredragsholder.

Hos oss skal han ta oss med på en reise i ord, tanker og hendelser fra middelalderen til i dag. Han har kalt foredraget «Musikken bak historien – historien bak musikken».

Mer info  www.puilarvik.no


 

Høsten nærmer seg og åpner for den mest intense perioden i vår drygt 30-årige historie. Årsaken er jo selvfølgelig at vi prøver å gjennomføre hele vårt ordinære program, og i tillegg de utsatte foredragene fra i vår. Vi vet også at dere forventer dette av oss; vi har møtt og hørt fra mange av dere som bare venter på at vi skal komme i gang igjen.
Fordi både Bølgen og Munken har mange som nå ønsker å få plass til sine arrangement, så vil vi måtte veksle mellom de to stedene i høst. Vi håper dere finner ut av det og er dere i tvil – gå inn på hjemmesida vår www.puilarvik.no
Slik situasjonen er foreløpig så vil det bli forhåndspåmelding til alle arrangement. Vi har ingen avtaler om dobbeltforedrag i høst, og det innebærer at vi inntil videre følger «førstemann til mølla» prinsippet. Vårt justerte program ligger nå klart på hjemmesida vår.

Med hilsen fra alle i styret

Forhåndspåmelding på epost med navn og tlf.nr. med tilbakemelding fra oss. Først til mølla-prinsippet gjelder.

Medl. gratis -  ikke-medl. kr. 60 (VIPPS 134940)

05.10. Øyvind B. Nustad: Snøen som falt i fjor  Bølgen
12.10. Simon Stranger: Leksikon om lys og mørke.          Munken
19.10. Marta Breen: Damer du burde ha kjent.  Munken
02.11. Erik Bringedal: Ja, sånn har det gått ……..  Munken
09.11. Katja S. Mollerin: Nytt lys på Jens Bjørneboe   Munken
16.11. Åse Kringlebotn: Ernæring, helse og matglede  Bølgen
30.11. Thor M. Tangerås: Biblioterapi. Om litteraturens terapeutiske Funksjon  Munken
14.12. Per Inge Torkildsen utgår, nytt foredrag kommer
The Evergreeners, musikalsk innslag
 Bølgen

Jeg skulle veldig gjerne hatt noen helt andre beskjeder til dere, men det er som det er. Vi får bidra til å komme tilbake til normalen så raskt som mulig. Derfor blir det ingen aktivitet i april heller. Men ut fra vaksinasjonsplanen så tror jeg at vi skal kunne gjennomføre programmet for mai. Og de foredragene som er utsatt satser vi på å få avviklet i høst – det kommer til å bli hyppigere møter enn vi er vant til, men vi håper dere vil møte fram som vanlig.

11.04. hadde vi planlagt en konsert i Bølgen med noen fra Spillelista, med økonomisk støtte fra statsforvalteren i Vestfold og Telemark – den kommer altså også til høsten. Men torsdag 10.06. må dere holde av. Da gir vi Larvik en gave til 350 - årsjubileet , med foredrag, film og musikk i Bølgen. Dette arrangementet varer fra 10.00 til ca. 14.00., med pause. Invitasjon til dette sendes ut så snart alle detaljer er klare.

Alt godt fra Arnfinn og styret.

Jeg tør nesten ikke uttrykke optimisme, men jeg tar sjansen, likevel. Vi starter opp igjen med ordinært program for mai og håper dere iallfall har fått en vaksine å støtte dere til. 

Vi må gjøre det slik at "første mann til mølla" gjelder så lenge det er begrenset antall. All påmelding skjer på epost (se vedlagte annonse). 

I tillegg gjennomfører vi vår gave til byjubileet, 10.06. i Bølgen, fra. 10.00-14.00, og programmet for dette vil nå bli ferdig utarbeidet og gjort kjent for dere i god tid før arrangementet. Men sett av tida allerede nå!! 

Høsten tjuvstarter allerede 24.08. i Munken, med litteraturforedrag som ble utsatt i mars, Arne Thorvik: Gunvor Hofmo sett med en psykiaters blikk. Øvrig høstprogram håper vi går som oppsatt og i tillegg prøver vi å få plass til de øvrige utsatte foredragene fra i vår. Det kan bli hektisk, men vi skal informere dere fortløpende om dette. 

Velkommen tilbake! 

Arnfinn og styret 

Ut fra nye koronabestemmelser må vi dessverre utsette all aktivitet i mars. Vi er fortsatt innstilt på å gjennomføre programmet i 2021 med nye datoer. På årsmøtet 16.02. informerte vi dessuten om to andre arrangement i år.

11.04. kl.13.00 og 15.00 kommer et musikalsk arrangement for eldre under pandemien, støttet av statsforvalteren i  Vestfold og Telemark.

10.06. kl.10.00 -14.30 gir vi byen en gave til 350-årsjubileet, gjennom både foredrag og musikalske innslag.

Begge disse arrangementene vil bli med forhåndspåmelding.

Dessuten vil vårt arrangement 14.12. trolig inneholde både det planlagte jubileumsarrangementet og en konsert.

Forhåpentligvis kan vi snart ha grunn til å håpe på en vanlig hverdag, mange av dere er sikkert allerede vaksinert og i løpet av april/mai følger store grupper etter.

Lykke til.

Hilsen

Arnfinn og styret

feed-image